Ben jij  werkzaam in de sociale sector als relatie-therapeut, psycholoog, maatschappelijk werker, mediator, arts, pastoraal werker of predikant en geïnteresseerd in een professionele en wetenschappelijke methode van Prepare/Enrich, dan bieden wij een tweedaagse basistraining (9.30 – 16.00 uur) aan om PREPARE/ENRICH facilitator te worden. De kosten voor de twee-daagse training zijn €460,-  [exclusief  BTW, inclusief opleidingscertificaat, materialen, lunch, koffie, thee en eenjarig lidmaatschap beroepsvereniging Relatieplus]. Accreditatie is mogelijk na overleg.

Binnen Nederland hebben we ondertussen 5 trainers. In deze training leer je het materiaal te gebruiken, de rapporten te lezen, stellen te begeleiden en gesprekken te voeren.
Ben jij zelf al facilitator, heb je ruime ervaring met het werken met het Prepare/Enrich materiaal met stellen en ben je geïnteresseerd trainer voor de stichting Relatie Plus te worden, neem dan zeker contact met ons op!

Direct opgeven? Neem dan nu contact op!